Lütfen bekleyin..



Gazetemize Kutlama Mesajları Sürüyor

24 Aralık 2017, 15:31 - Okunma: 1597

23 Aralık 2013 yılında kutlanan gazetemizin kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama mesajları devam ediyor. Vali Ahmet Deniz, Milletvekili Ataullah Hamidi ve Hüdapar İl Başkanı Davut Şahin ve Tümsiad Şube Başkanı Kamil Biçici kutlama mesajı yayımladı.

VALİ DENİZ’DEN GAZETEMİZE KUTLAMA
Batman Valisi Ahmet Deniz 5. yayın kuruluşunu kutlayan gazetemizi tebrik ederek şunları söyledi. “Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar,  yayın hayatınızda başarılar dilerim.” Dedi. 
MİLLETVEKİLİ HAMİDİ’DEN KUTLAMA 
AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Gazetemizin 5. kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.Hamidi mesajında “ Batmanımızın yerel gazetelerinden Batman Demokrat Haber Gazetesinin 5. kuruluş yıldönümü kutlar, yeni yayın döneminde üstün başarılar dilerim.” Dedi. 
HÜDAPAR İL BAŞKANI ŞAHİN’DEN KUTLAMA
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin gazetemizin 5. yayın yılına girmesi nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında “Ulvî bir meslek olan yerel habercilik alanında ilkeli ve istikrarlı bir yayın politikasıyla yayınlarına devam eden Batman Demokrat Gazetesi'nin kuruluş yıl dönümünü kutlar; bu günlere gelmesinde emeği bulunan herkesi ve hususen de bütün çalışanlarını tebrik eder, nice başarılı yıllar dilerim.” Dedi. 
TÜMSİAD’TAN KUTLAMA
TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Kamil Biçici 5. kuruluş yıldönümü vesilesiyle yaptığı açıklamasında “İlkeli, kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışı içinde Batman ve bölge haberciliğine üstün katkılar sağlayan Batman Demokrat Gazetesinin 5. kuruluş yıldönümü nedeniyle zat-ı âlileriniz ve emeği geçen bütün gazete mensuplarını tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=