Lütfen bekleyin..



Hotel Müdürleri Gençlikteydi

24 Aralık 2017, 15:21 - Okunma: 1017

GATOB yönetimi ve ilimizdeki hotellerin Genel Müdürleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren’i makamında ziyaret ettiler. Turizmin hak ettiği konuma gelmesi için birleşme kararı alan hoteller, kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyorlar.

 İl Müdürü Eren’in makamında yapılan ziyarette Mezopotamya Hoteli Genel Müdürü Mehmet Nevzat Çelik, Real Konak Hoteli Genel Müdürü Hüseyin Aslan, Hoteli İzgi Turhan Genel Müdürü Halis Tunç, Grang Hasankeyf Hoteli Genel Müdürü Mustafa Altun, Bozooğulları Hoteli Genel Müdürü Mehmet Gergin ve Mesa Hotelinin Genel Müdürü Kısmet Tarım hazır bulundu. 
“HOTELLERİMİZİN SPORCULARIN HİZMETİNDE”
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren’e, bütün hotellerinin sporcu ve kafilelerinin hizmetinde olduğunu belirten Hotel Müdürleri; “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve bağlı bulunan tüm birimleri kentin sportif ve etkinlik alanındaki en aktif kurumudur. Batman’daki hoteller olarak ilimizde yapılacak olan tüm organizasyonlarda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Hedefimiz işimizi en iyi bir şekilde yapmak ve ilimizin tanıtımına katkı sunmaktır. Sadece konaklama, yeme içme değil, birer turizm elçisi olarak bilinmek istiyoruz. İl Müdürümüz Sayın Halil Eren’de ilimizin spor adına tanıtımına katkı sunan en büyük turizm elçisidir. Sporla kentlerin tanıtımı daha iyi yapılıyor.” diye konuştular. 
“AMACIMIZ BATMAN GENÇLİĞİ VE TANITIMIDIR”
Kentlerin en büyük tanıtımlarının sporla mümkün olabileceğini belirten İl Müdürü Halil Eren, bu konuda hotellere de büyük görevler düştüğünü söyledi. Eren açıklamasının devamında; “İlimizin tanıtımını ve lobisinin hak ettiği yere gelmesi için yerel, ulusal ve uluslararası arenada sporla tanıtma çabasındayız. Sayın Valimiz Ahmet Deniz ve Milletvekilimiz Sayın Ataullah Hamidi’nin spora bakış açıları ve turizme olan destekleri göz önündedir.” diye konuştu. BHA

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=