Lütfen bekleyin..



Özel Zilan ve Batman Hastaneleri Tıp Bayramını Kutladı

15 Mart 2017, 04:00 - Okunma: 3110

Batman’da 2 kardeş sağlık kuruluşu olan Özel Zilan ve Özel Batman hastaneleri 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Kutlama programı düzenledi. Hastane Müdürü Nesrin Dal’ın organizasyonuyla bir araya gelen sağlık çalışanları unutulmayacak bir gün yaşadılar.

ZİLAN VE ÖZEL BATMAN’DAN MÜZİKLİ KUTLAMA

Otel Asko’da düzenlenen kutlama etkinliğine Özel Batman hastanesi ve Zilan Hastaneleri Başhekimi Dr. Murat Kılıç, Özel batman başhemşiresi Deniz Tuncel, Hastane Müdürü Nesrin Dal, yönetim ekibi, Doktor ve eşleri, sağlık çalışanları, hemşireler Personeller katıldı. Sağlık çalışanlarının ilgi gösterdiği Tıp Bayramı Kutlamasında Batmanın sevilen sanatçılarından Şemsettin Kapar sahne alarak davetlileri adeta coşturdu.

PROFESÖR VE DOÇENTLER KUTLAMA ETKİNLİĞİNDEYDİ

Bölgede ve Batman’da en çok Profesör ve Doçent barındıran Özel Zilan ve Batman hastanelerinin başarılı hekimlerinin bir araya geldiği programda Sağlık çalışanları hem stres attı hemde tıp bayramını kutladılar. Hastane Müdürü Nesrin Dal yaptığı açıklamada bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmayan başta yönetim ekibi, doktor ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Amacımız çalışanlarımızın motivasyonunu artırmak birlik ve beraberliği pekiştirmektir. Profesör ve doçentlerimiz diğer sağlık çalışanlarımızla bir araya geldiler. Güzel bir program oldu. Bu tür programlarımız devam edecek. Çalışanlarımızın moral ve motivasyonunu artırmak için etkinliklerimiz devam edecek. Batman’da görev yapan Kamu ve özel hastane hekim ve çalışanlarımızın 14 Mart tıp Bayramını kutlarız.”dedi. Batman Demokrat Gazetesi olarak tüm sağlık çalışanlarının 14 mart tıp bayramını kutluyoruz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Kolajen, vücutta bulunan temel bir proteindir ve cilt, eklemler, kemikler, ..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Evde Sağlık Birimi'ne yakınları tar..
Batman Belediyesi, çocukların gelişimlerine pozitif etki sağlamak amacıyla ..
Ak Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, Kozluk lokali ziyaretinde partilile..
Dünya Hastanesi Dahiliye bölümünden Uzm. Dr. Ahmet NAS şeker ve tansiyon ha..
Batman Eğitim Araştırma Hastanesine atanan yenidoğan uzmanı hasta kabulüne ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=