Lütfen bekleyin..



Sason Belediyesinin Çalışmaları Yoğunlaştı

19 Aralık 2017, 23:38 - Okunma: 1010

Sason İlçe Belediyesi, Gürpınar Mahallesi’nde yol genişletme, istinat duvarı yapımı ve kilitli parke taşlarının döşenmesi çalışmalarını hızlandırdı.Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cuma Uçar "Belediyemiz tarafından sürdürülen yol çalışmaları ve istinat duvar yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Bu çalışmaların yürütüldüğü mahallemiz daha önce hiç hizmet görmeyen mahallelerimden, dolayısıyla yolları çamurla kaplı, mahalle aralarında bulunan sokaklar araçların giremeyeceği kadar dardı. Bu çalışmalar bittikten sonra sokaklar çamurdan tamamen kurtulacak ve çevre düzeni açısından Gürpınar yeni bir görünüme kavuşacak. İlçemiz değişiyor, bu değişimle birlikte olumlu yönde gelişiyor. Mahallelerimizin yıllardır beklediği hizmetler artık yapılıyor. Kilitli parke taşı döşemelerinin tüm mahallelerde belirli plan dahilinde ara vermeden devam edecektir. Belediyemiz tarafından yıllardır hizmet görmeyen Gürpınar Mahallesinde yol genişletme, Kilitli parke döşemesi ve istinat duvar yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor" dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=