Lütfen bekleyin..



SARIKIZ YİNE YAKALATTI

18 Aralık 2017, 16:03 - Okunma: 1423

Batman’da Polis tarafından bir araçta yapılan aramada Polis köpeği Sarıkız tarafından araçta saklanmış vaziyette 2.5 Kg uyuşturucu Maddesi ele geçirildi.

Batman Emniyet Müdürlüğü açıklamasında “ ilimiz giriş ve çıkışlarında yapılan güvenlik kontrollerinde durdurulan 72 xx xxx plaka sayılı araç sürücüsü C.K. (25) ile yolcu koltuğunda bulunan U.Y.(26) isimli şahısların şüpheli hal ve hareketler sergilemesi üzerine bahse konu aracın SARIKIZ uyuşturucu madde arama köpeği ile yapılan aramasında araca zulalanmış vaziyette toplam ağırlığı 2500 Gram gelen Uyuşturucu Esrar Maddesi ele geçirilmiştir.  Konu ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan iki şüpheli şahıs hakkında, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Sağlama suçlarından adli işlem yapıldıktan sonra şahıslar adli mercilere sevk edilmiştir.” Denildi. Öte yandan Diyarbakır Caddesinde yaya olarak seyreden bir kadının kol çantasının çalınması olayını gerçekleştirdiği yapılan çok yönlü araştırmalarda tespit edilen (1) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınarak adli mercilere sevk edildi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=