Lütfen bekleyin..



Engelli Öğrencilere Kuaför Etkinliği

18 Aralık 2017, 16:00 - Okunma: 2455

Batman’da 23 Nisan Anaokulunda görev yapan Eğitimci Filiz Örnek, soyadı gibi örnek bir organizasyona imza atarak engelli öğrencilere yönelik kuaför etkinliği, düzenledi.

 23 Nisan Anaokulu öğretmenlerinden Filiz Örnek, En büyük engel sevgisizliktir diyerek sosyal sorumluluk projesi kapsamında Umut Rehabilitasyon merkezindeki görme,işitme ve zihinsel engelli öğrencilere kuaför etkinliği düzenleyip sac bakımı yaptırdı.Eğitimci Filiz Örnek bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek “Hepimizin birer engelli adayı olduğunu ve onlara karsı sorumluluklarımızı unutmayıp, toplumun bir parçası olarak kabullenmemiz gerekir. Değerli velilerimle yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımızda sevginin gücüne inandık ve el ele verdik. Çalışmalarımda desteğini esirgemeyen ve her daim yanımızda olan 23 Nisan Anaokulu yöneticilerine özellikle bu duyarlılık projemizde güler yüzü ve misafirperverliğiyle engelli öğrencilerin yüzünü gülümseten değerli kuaför Ali Keskin ve çalışanlarına sonsuz teşekkür ederiz.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=