Lütfen bekleyin..



Real Konak’tan Tanıtım Atağı

14 Aralık 2017, 18:54 - Okunma: 1643

TÜRSAB Uluslararası Koordinatörü Hüseyin Baraner Real Konak Hotel’de basın karşısına çıkarak Batman ve bölge turizminin canlandırılması için yeni yatırım ürünlerine ihtiyaç olduğunu belirtti.

BATMAN TURİZM’DE GELİŞECEK
Real Konak Hotel’de  Güneydoğu Anadolu Turizm Otelciler Birliği Başkanı Hüseyin Aslan,  Güneydoğu Anadolu BYK Başkanı Şemsettin Yıldız  ile birlikte turizm adına açıklamalarda bulunan Baraner, 50 yıldır Almanya’da bulunduğunu ve 40 yıldır turizmin içinde yer alıp dünya’da bir çok önemli kuruluşta görevler aldığını hatırlatan Baraner, “ Batman’a gelmemde emeği geçen Sayın Hüseyin Aslan ve Şemsettin Yıldız’a çok teşekkür ederim. Gerçekten burada olduğum için çok mutluyum. Maalesef Dünya turizm piyasasının Batmandan haberi yok. Telefonun, mendilin bile piyasası var  ama Batman’ın  bir ürünü yok.  Ben 5 kıtada bulunan 200 Bin seyahat satış elemanına buranın  satış- teknik bilgilerini vereceğim.  Bizim öncelikle mesela ‘Mezopotamya’ gibi marka bir isim bulmalıyız. Ürününüz yoksa, yapılacak tanıtımın faydası olmaz.  Bu konuda elimden geleni yapacağım. Bölgenin turizm piyasası adına bir ajandası olmalıdır.”  ifadelerine yer verdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=