Lütfen bekleyin..



Paşa Büryan’dan Paça ve İşkembe Çorbası

14 Aralık 2017, 18:23 - Okunma: 3561

Turgut Özal Bulvarı, İş Bankası arkasında hizmet vermeye devam eden Paşa Büryan Salonu, enfes büryan yemeğine nefis paça ve işkembe çorbasını ekleyerek hizmet alanını genişletmeye başladı.Turgut Özal Bulvarı İş Bankası arkasında Büryan’dan sonra Paça ve işkembesiyle dikkat çeken Paşa Büryan’ın yemekleri büyük beğeni topluyor.

Gündüz Büryanla müşterilerine hizmet sunan Paşa Büryan gece saat 00:01’e kadar ise Paça ve İşkembe çorbasıyla vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. 
Büryan başta olmak üzere tüm yemeklerinde doğal ve organik et ve ürün kullanan Paşa Büryan, yeni konseptine paça ve işkembe çorbasını dahil ederek bu alandaki talepleri karşılamanın mutluluğunu yaşıyor.  Paşa Büryan günde 250 civarında müşteri ağırlayarak kendilerine besili değil, çayır malı et ve diğer ürünleri sunuyor. 


ORGANİK KUZU ETİ KULLANILIYOR
Tüm ürünlerinin doğal ve katkı maddesi içermediğini, hatta ekmeklerini de özel olarak kendilerinin pişirdiğini belirten Paşa Büryan yetkilileri konuşmalarına devamla yaptıkları açıklamada, “ Nefis büryanımızdan sonra şimdi yeni lezzetleri menümüze dahil ettik.  Adanalı Kebapçı Celal, Siirtli büryancı Mesut Usta ve Batmanlı paçacı Hasan Ustalarımızla lezzetleri damak keyfine sunmaktayız.  Eskiden sunulan organik lezzetleri biz şimdi sunmaktayız. En genç ustamızın bile 40 yıllık tecrübesi vardır. Lahmacunumuzu büryan’da kullanamadığımız kuzu budundan pişiriyoruz. Böylece kalite olarak başka yerde bulunmayan bir tad çıkıyor. Künefemiz çok güzel. Hatta Müşterilerimiz, “ Büryanınız Siirt’inkinden güzel, künefeniz büryandan bile güzel” diyorlar. Büryan’dan yanı sıra, ızgara ve çorba çeşitleri, işkembe, mercimek, kuzu paça çeşitleri, kelle ve beyin söğüş, işkembe çorbası, lahmacun ve pide çeşitleriyle hizmet vermekten kıvanç duymaktayız.” 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=