Lütfen bekleyin..



Yılın Turizm ödülü Batman’a

12 Aralık 2017, 14:53 - Okunma: 1172

Türkiye Altın Turizm Ödülleri’nde “Yılın Turizm Profesyoneli” ödülü Hüseyin Aslan’a verildiTÜR-YÖN’un düzenlediği “Türkiye Altın Turizm Ödülleri” Sarıyer Büyükdere İskelesi Mekan Sponsorluğunda düzenlendi.

70 farklı kategoride, yılın en iyi otelleri ve Turizme katkı sağlayan sinema, dizi ve televizyon dünyasının en iyileri ödüllerini almak için 8 Aralık Cuma günü  İstanbul Sarıyer Büyük Dere İskelesi’nde hazır bulundu. Ülkeye yön veren kişi, kurum ve kuruluşları öne çıkararak teşvik ve motivasyon amaçlı yapılan bu etkinlikte, Türkiye Altın Turizm Ödülleri “Yılın Turizm Profesyoneli” ödülü seçkin konukların önünde Hüseyin Aslan’a taktim edildi. TÜR-YÖN tarafından Yılın Turizm Profesyoneli ödülü verilen, Güneydoğu Anadolu Turizm ve Otelciler İşletmeciler Birliği (GATOB) Başkanı Hüseyin Aslan ödülünü aldıktan sonra kürsüden kısa bir konuşma gerçekleştirdi.  
HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Aslan konuşmasında “Sn Batman Valimiz Ahmet Deniz’in bizlere verdiği desteklerinden dolayı, bir dünya markası olmuş Hasankeyf Turizmi için gece gündüz çalışan Kaymakam Sn Faruk Bülent Baygüven’e, Real Konak Hotel CEO’su Sn Hüseyin Konakçı’ya Batman ve bölge turizmine emek ve destek verdikleri için bu plaketi onlara armağan ediyorum.   Güneydoğu Anadolu Turizm ve Otelciler İşletmeciler Birliği (GATOB) Başkanı Hüseyin Aslan, Gönüllü Turizm Elçisi olarak,  bölge turizmini  istediğimiz, düşlediğimiz “Batman Turizmi” Güneydoğu Turizmi için hedeflerimize doğru tanıtım çalışmalarının içinde yer alıyor destek oluyoruz. Turizm bir gönül işidir. Bölgemizin ilimizin tanıtımı bizlere ve o yörenin halkına düşmektedir. Her şeyi devlet yapsın diyerek beklemek yanlıştır. Devletimiz her zaman destekleriyle bizlerin yanındadır. Batman’ın ve Güneydoğu’nun Kültürel değerlerini, Türkiye’nin farklı illerinden gelen Turizmcilere İnfo gezileriyle tanıtarak Batman ilinin bilinmeyen ve görülmeyen yerlerini gezdirerek tanıtmaya çalışıyoruz. Üç uygarlığın yaşamış olduğu kültürün merkezi Hasankeyf’in güzelliklerini görme imkanı ve bölgede bilinmeyen birçok değerin tanıtımına katkı sağlıyoruz. Zeynel Abidin Türbesi, UNESCO tarafından Geçici Kabul Listesi’ne alınan Zeynel Abidin Camii ve Mor Yakup Kilisesi gibi bölgeyi canlandıracak birçok değere sahibiz. Hasankeyf girişinden köprüye ve kaleye doğru çay içmenin vereceği haz bile bir başkadır. Herkes bölgesinde tanıtım çalışmalarına katkı sağlarsa Türkiye turist sayısında ve  kazanç konusunda istenilen hedefi tutturacaktır. Bölgenin kalkınması o yörenin halkının kalkınmasıdır. Turizm bizim için milli bir değerdir. Yöresel lezzetlerimizi, benzersiz el sanatlarımızı, tarihi ve kültürel zenginliklerimizin tanıtımında, bölge halkımızla birlikte büyük bir özveri ile el ele çalışıyoruz. Bu da bölgemizin tanıtımı adına bizlere güç veriyor. Bizler Bölge insanı için Güneydoğumuz için tanıtımlarımıza devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızdan dolayı “Yılın Turizm Profesyoneli” ödülü’nü tarafıma verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu ödül bana büyük bir motivasyon olmuştur. Bu ödülü Batman için Güneydoğu için sizler için alıyorum” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=