Lütfen bekleyin..



’81 iliz, hepimiz biriz’

12 Aralık 2017, 14:50 - Okunma: 1887

Ülke genelinde, eTwinning kapsamında yürütülen ‘81 İliz Hepimiz Biriz’ adlı proje çerçevesinde ülkemizin 81 ilinde 81 okul ve öğretmenin katılımıyla yurdumuzun yerel ürünlerinin tanıtım afişleri hazırlandı.Projede Batman’ı ‘Cumhuriyet Ortaokulu’ temsil ediyor.

Projenin hedefleri arasında öğrencilerde, yerli malının tüketiminin bilinçli olarak artırabilme, etkinlik esnasında yöresel ürünler ve markalar hakkında bilgi sahibi olmak, milli birlik ve beraberlik duygularını yaşatarak birlikte çalışmalara katılabilme, öğrencilerin genel kültür alanlarında araştırma yapabilme becerisini geliştirme, yaşadığı yörede üretilen ürünler hakkında bilgilerini görsel yolla anlatabilme ve eş güdümlü çalışabilme yer almaktadır. Okulun öğrencileri ve diğer illerden katılan okullar ve öğrenciler 81 il Batman’ı tanıtan afişleri 13 Aralık 2017 Çarşamba günü tüm yurtta sergileyecektir. Batmanda sergi 13 Aralık Çarşamba günü saat 12 : 30 da Kültür Merkezinde gerçekleşecektir. Cumhuriyet Ortaokul’u Müdürü Mehmet Emin Şimşek Serginin tüm halka açık olduğunu belirterek böylesine büyük ve ulusal bir projede Batman’ı temsil etmenin haklı gururunu yaşadıklarını ve sergiye tüm halkımız davetlidir dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=