Lütfen bekleyin..



Akparti Danışma Toplantısından ABD ve İsrail’e Tepki!

10 Aralık 2017, 15:45 - Okunma: 1095

Akpartinin her ay yapılan ve 2017 yılının son il danışma meclisi toplantısında konuşan Akparti İl Başkanı Murat Güneştekin ABD’nin Kudüs kararına ve İsrail’e sert tepki gösterdi. Güneştekin toplantıda Ülke ve dünya gündemiyle ilgili değerlendirme yaptı.

Toplantıya 24 ve 25. dönem Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Bülbül, Gençlik ve Kadın kolları başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. İl Danışma toplantısında ilçe ve belde Belediye başkanlarıda faaliyetleriyle ilgili konuşmalar yaptılar. Toplantıda Ziver Özdemir’de bir konuşma yaptı.


“HALKIMIZIN HİZMETKARIYIZ”
İl Başkanı Murat Güneştekin konuşmasında “ABD Başkanı Trump’ın açıklaması, insanlık vicdanını yaralamış ve bölgemizdeki sorunları derinleşmiştir. Cumhurbaşkanımızın kesin şekilde ilan ettiği üzere Kudüs, tüm Müslümanların kırmızı çizgisidir. Bu durum, bölgemizde barış ve istikrarı tehdit etmeye yönelik bir adımdır. Artık küresel güçlere haçlı ve Siyonizm ittifaklarını bozmanın, uyanma ve toparlanmanın zamanıdır. Bugün ülkemizde güzel hizmetler yapılıyor. Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi ilimizde de hükümetimizin çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Eğitimden, sağlığa, köy yollarından, Toplu Konuta, Özel İdare duble yollara çalışmalarımız halkımız için sürüyor. Bütün bu çalışmaların engellemelere rağmen yapılıyor olması elbette düşmanlarımızı rahatsız ediyor. 18 -25 Aralıkta 15 Temmuz’da yapamadıklarını bugün Reza Zerrab üzerinden yapmaya çalışıyorlar. Ama hiç birini Allahın izniyle başaramayacaklardır.” Dedi. 
GERCÜŞ VE HASANKEYFTE GENÇLİK KOLLARI KONGRELERİ 
Gercüş ve Hasankeyf’te yapılan Gençlik Kolları Kongrelerine katılan Akparti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin Hasankeyf'te Mutlu Kutlu ve Gercüş'te Orhan Kaya’yı yeni görevlerinden dolayı kutladı.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=