Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, Kozluk’ta incelemelerde bulundu

10 Aralık 2017, 15:43 - Okunma: 1132

Vali Ahmet Deniz, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kozluk ilçe merkezini ve bazı köyleri ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Osman Bilici, Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Deniz, karakolda vatani görevini yapan askerleri ziyaret etti,

 köy yollarına yapılan asfaltlama çalışmalarını inceledi, ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu ve Kozluk kalesinde yapılan çevre düzenlemesini yerinde inceledi.
İlk olarak Kozluk ilçesine bağlı Gümüşörgü Karakolunda vatani görevini yapan askerleri ziyaret eden Vali Deniz,  karakolda incelemelerde bulunarak, komutanlardan bilgi aldı. Askerlerle bir süre sohbet eden Vali Deniz, terörle mücadelede çok önemli bir görev ifa ettiklerini belirterek, yürüttükleri çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür etti.  Vali Deniz ve beraberindekiler askerlerle toplu fotoğraf çektirdikten sonra karakoldan ayrıldı.
"KOZLUK KALESİ TURİZME KAZANDIRILIYOR"
İlçede esnaf ziyaretinin ardından İl Özel İdaresinin desteği ile Kozluk kalesinde yapılan çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Deniz, yetkililerden yapılan düzenlemelere ilişkin bilgi aldı. Batman'ın tarihi dokusunu turizme kazandırılması için birçok çalışmanın yürütüldüğünü belirten vali Deniz, Kozluk kalesinde yapılan düzenlemelerin, gerek tarihi dokunun korunması gerekse turizmin canlanması anlamında önemli olduğun ifade etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=