Lütfen bekleyin..



Şahin “Kudüs İçin İslam Ümmeti Ayağa Kalkmalı!”

08 Aralık 2017, 12:51 - Okunma: 1119

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, ABD’nin Kudüs’ü İsrailin Başkenti ilan etmesine sert tepki göstererek “İslam ümmetinin buna müsaade etmemesi lazım. İslam İşbirliği’nin hemen devreye girip üstüne düşen vazifeyi icra etmesi lazım… Aksi takdirde adım adım bütün bir Kudüs, Filistin işgal edilecek.” dedi.

Siyonistlerle tüm ilişkilerin kesilmesi gerektiğini ifade eden Şahin, “Amerika'nın bunu düşünüyor olması dahi İslam ümmetinin içine düşmüş olduğu çaresizliğin, parçalanmışlığın durumunu gösteriyor. Bu da İslam ümmeti için bir zillettir. Karara karşı bütün İslam coğrafyasında intifadanın başlatılması gerekir. Türkiye, kesinlikle İsrail ile olan bütün ilişkilerini kesmesi ve İsrail'i devlet olarak tanımaktan vazgeçmelidir. İsrail bir devlet değil, terör şebekesidir. Amerika’ya karşı da politikaların göz önünde bulundurulması gerekir. Kudüs sadece Filistin meselesi değildir. Kudüs’e dönük emperyalistlerin herhangi bir planını, teşebbüsünü kesinlikle alt perdeden konuşmamak, dile getirmemek lazım. Bütün bir İslam ümmetinin buna karşı gerekli olan tepkiyi göstermesi ve karşı koyması lazım. Kudüs söz konusu olunca Müslümanların gerek birey olarak gerekse de devlet olarak bütün İslam liderleri ve yöneticilerinin şahsi çıkar ve menfaatlerini ikinci plana atıp hep birlikte Kudüs’ün özgürlüğü hedefe konulması gerekir.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=