Lütfen bekleyin..



İzmir'de Batman Standına İlk Günde Yoğun İlgi

08 Aralık 2017, 12:23 - Okunma: 1020

Bu yıl 11. kez kapılarını ziyaretçilere açan Travel Turkey İzmir Fuarı’nın ilk gününde Batman standına ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Valiliğimiz, Batman Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, TÜRSAB, acente ve otellerin işbirliğiyle İzmir Travel Turkey fuarına katılan Batman, en iyi şekilde tanıtılmaya başlandı.

Açılışını Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Numan Kurtulmuş’un yaptığı fuara katılan Vali Ahmet Deniz, beraberindeki heyet ile birlikte turizm acentelerini ziyaret ederek, Batman’a davet ettiler.
 
Ülkemizin ikinci büyük turizm ve tanıtım fuarına Batman olarak katılmanın sevinci içerisinde olduklarını ifade eden Vali Deniz, “Standımıza gelen konukları Batman'a davet ediyoruz. Batman'ın kapısı herkese açık. Batman halkı misafirperverdir. Batman, turizmde önü açık bir kenttir. İlimizin turizm pastasından daha fazla payını alması için başta Morkiryakus manastırı ve Kozluk kalesi olmak üzere bir çok tarihi mekanlarımızı turizme kazandırıyoruz" dedi. 
 
Batman standını ziyaret eden ziyaretçilerle yakından ilgilenerek, bir süre sohbet eden Vali Deniz,  Batman tarihi dokusu ve doğa güzelliğiyle turizm potansiyeli yüksek bir kent olduğunu belirterek, bu zenginliğin tanıtılması için bu tür fuarların önemli olduğunu ifade etti.
 
Batman’da fuara; Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Batman Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Eren, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, STK ve Odaların yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=