Lütfen bekleyin..



Muhammet Veysel Resim Yarışması Sonuçlandı

05 Aralık 2017, 16:02 - Okunma: 1771

Eğitim Sen Batman şube Yürütme Kurulu Ankara Tren Garında yaşanan patlamada hayatını kaybeden İlkokul öğrencisi Veysel Atılgan anısına resim yarışması düzenledi.

 İlkokullar bazında  dereceye giren eser sahipleri İklim Bensu Bengül, Lizge Geçer ve Berçem Tasar olurken, ortaokullar bazında dereceye giren eser sahipleri ise Ferhat İnal, Umut Kızıl ve Meleknur Keskin oldu. 
Eğitim Sen tarafından yapılan açıklamada “ Bir sorumluluk üstlendik. Bu sorumluk yüreklerimizi yaktı,canımızdan canlar aldı. Bu giden canları anmak,anılarını mücadelemizde yaşatmak için,Gar patlamasının en küçük şehidi Muhammed Veysel ATILGAN adına ,Geleneksel olarak ‘Çocuk Gözüyle Barış’ konulu, ilk ve ortaokul öğrencileri arasında resim yarışması düzenleme kararı almıştık.Bu yıl yapılan yarışma sonuçlanmış olup sonuçları kamuoyuna duyurmayı bir görev biliriz. Öncelikle bu yarışmaya ilgi gösterip eser gönderen herkese şubemiz yürütme kurulu adına teşekür ederiz. Yarışma sonunda ödül kazanmaya hak kazanan eser sahipleri şu şekilde gerçekleşmiştir.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=