Lütfen bekleyin..



Balpınar Belediyesi Hizmet Atağında

05 Aralık 2017, 15:38 - Okunma: 2840

Balpınar Belediyesi Hizmete DoymuyorBatmanın Balpınar Beldesinde Başkan Ejder Sarıgöl Kıt imkanlarla yaptığı çalışmalarla adından sözettiriyor. Beldeye ilkleri kazandıran Başkan Sarıgöl Modern Hizmet Binasının yanında Beldeye ilk kez çok amaçlı bir parkta kazandırdı. 3.5 yıldır Başkanlık görevini yürüten Başkan Sarıgöl 1 milyon 300 Bin TL Borçla devraldığı Belediyede İşçilerin tüm ikramiye alacaklarını öderken, daha önce alınan taşlarla ilgili 400 bin TL’lik kredinin de borçlarının kapatıldığını belirtti.

Göreve geldiği günden bugüne 10 bin M2 Kilit taşı döşeyen Başkan Sarıgöl 2 mahalleye su verildiğini, 1 KM’lik altyapı, istinat duvarı ve Duble yol hizmetinin yapıldığını aktardı. Araç gereç olarak kıt imkanlara sahip olan Belde’de Başkanın Makam arabası olmazken, Kepçe ve Kamyon sıkıntısı da var.  
KARAYOLLARI VE ÖZEL İDAREDEN DESTEK BEKLİYOR
Başkan Ejder Sarıgöl gazetemize yaptığı açıklamada “2014 yerel seçimler sonucunda göreve geldiğimde Belediye 8 işçi Personellerine olan işçi başına 10 ikramiye borçlarını ödedim. Beldeye 5 dönüm alanında bir park yapıldı. Beldenin Ana Caddesi olan Güney Çevre Karayoluna kadar olan 1.5 KM’lik yol asfaltlandı. Güney Çevre Köprüsünden Batman sınırına Kadar olan Duble Yol yapıldı. Maddi İmkansızlıklar nedeniyle duble yolun 1 tarafı asfaltlandı. 1 tarafı ise yapılamadı. Karayolları ve Özel idareden bu konuda destek bekliyoruz. 


Kuruluşundan bu yana Kıraathanelerde hizmet yürütmekte olan Belediyemize kendi imkanlarımızla hizmet binasının yapımını gerçekleştirdik. Hizmet Binasını yaklaşık 4 ay içinde bitirmeyi planlıyoruz. Beldemize 550 M2’lik Modern Hizmet Binası kazandırıyoruz. Hizmet binamız çevre düzenlemesiyle birlikte 1 Milyon TL’ye mal olacak. Ayrıca Beldemizin en önemli sorunlarından olan Ana Caddenin D.bakır Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmelerden olumlu sonuç alamadık. Güney Çevre yolunun Trafiğe açılmasından sonra Batman Diyarbakır Seyahatı yapan araçların en yoğun trafik akışı beldemiz yol güzergahı üzerinden yapılıyor. Yetkililerden ricamız bu konuda bizlere destek olsunlar. Sonuçta yapılacak olan Hizmetten Kent merkezinde oturan vatandaşlar, Belde halkının ve yakınımızda bulunan 2 köyümüzde faydalanacaktır. Çoğu zaman ağır vasıtalarda bu yolu kullanıyor. ” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=