Lütfen bekleyin..



GÖRME ENGELLİLERE ÖZEL SINIF

04 Aralık 2017, 16:04 - Okunma: 1420

MÜSİAD Batman Şubesi ve Batman Valiliği görme engellilerin eğitimleri için "Görme Engelliler Sınıfı" açtı.Dünya Engelliler Dünü dolayısıyla MÜSİAD Batman Şubesi ve Batman Valiliğinin destekleriyle görme engellilerin eğitimleri için özel olarak oluşturulan sınıfın açılış töreni yapıldı.

15 Temmuz Şehitleri İlköğretim Okulunda düzenlenen törene; Vali Ahmet Deniz, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, MÜSİAD Şube Başkanı Suad Özdemir ve öğretmenler katıldı.
"GÖRME ENGELLİLER SINIFI"
Görme engelli sınıfının kurdele kesiminin ardından Vali Ahmet Deniz, engelli öğrencilerle yakından ilgilenip, kendileriyle bir süre sohbet etti. Daha sonra açıklamalarda bulunan Deniz, açılan sınıfta 10 görme engelli öğrencinin eğitim göreceğini söyledi. Engelliler için teknolojik sınıf açtıklarını belirten Deniz, “Burada MÜSİAD’ın güzel bir desteği oldu. Öğrenciler adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bu sınıfın maliyeti son model teknolojinin olduğu bilgisayarlarla, tabletleriyle yaklaşık 70 bin liraya oldu. Bu çocuklarımızın yüzleri gülsün istiyoruz. Her çocuğumuz bizim için kıymetli, değerlidir. Çünkü geleceğimiz onlardır. Onlara fırsat tanıyalım. Geçen sene 5 ana dalda Türkiye birincisi üniversite sınavında bir görme engelli kızımızdı. Demek ki imkân ve fırsat verildiği zaman çocuklarımız çok daha güzel yerde olacaklar. Bize de düşen onlara yardımcı, destek olmaktır.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=