Lütfen bekleyin..



MedicalPark’ta Engelliler Etkinliği

04 Aralık 2017, 13:29 - Okunma: 1414

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Engelli Ailelerine Bilgilendirilmelerde bulunuldu. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Batman Medicalpark Hastanesi Fizyoterapist Muhyettin BARAN tarafından özel gereksinimli çocukların ailelerine fiziksel ve zihinsel gelişim ve beslenme alışkanlıkları ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu.

Medicalpark Hastanesinde düzenlenen seminere Hastane Başhekimi Op. Dr. Haluk AYGÜLER ve Fizyoterapist Muhyettin BARAN yaptıkları açıklamada Tüm ülkede olduğu gibi Hastanemizde de, engelli birey ailelerine yönelik yapılan bu çalışmalar sadece engelli bireyleri ve ailelerini değil, toplumun her kesiminden bireyleri yakından ilgilendirmektedir. Bu nedenle hastanemizin engelli ailelerine yönelik yapmış olduğu bu eğitimin niteliğini artırmak için engelli bireylerin kendi kendilerine yaşamlarını sürdürebilecekleri, üretken bireyler olmasını sağlayacak eğitimleri sürdürmemiz ve yaygınlaştırılması gerekmektedir. Daha Sonra Fizyoterapist Muhyettin BARAN eğitime katılan ailelere teşekkür ederek, eğitimi sonlandırdı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=