Lütfen bekleyin..



TP İşçisi TPİC’e Geçişe Sıcak Bakmıyor!

30 Kasım 2017, 15:45 - Okunma: 1052

Enerji Bakanlığı'nda TP'nin bazı birimlerinin TPIC'e devri konusunun görüşüldüğü komisyon toplantısıyla ilgili değerlendirme yapan Petrol İş sendikası Merkez Yöneticisi Mustafa Tekik TP işçisinin yine TP’de çalışmaya devam edeceğini ve her hangi bir hak kaybı yaşamaması için çabalarının devam ettiğini belirtti.

Türkiye Petrolleri işçisinin hiçbir şekilde TPİC’e geçme konusunda olumsuz baktıkları ve personelin TPİC’e geçmek istemediğini Bakanlık yetkilerine ulaştırdıklarını söyledi. 
Tekik açıklamasında “ Genel Merkez Yöneticileri ve ilgili şube başkan ve yöneticileri ile 22 Ekim 2017 tarihinde başlayıp beş gün süren, Türkiye Petrolleri’ne çalışan üyelerimizle yapmış oldukları istişare toplantıları neticesinde, üyelerimizin neredeyse tamamının TPIC’e geçme konusuna sıcak bakmadıkları ve bu konuda gönüllü olmayacakları anlaşılmıştır. Bu bağlamda; Enerji Bakanlığı’yla Sendikamız arasında üçüncüsü yapılan komisyon toplantısında bu durum gündeme getirilmiş ve TP’den TPIC’e personel devri yapılmaması, üyelerimizin tamamının Türkiye Petrolleri bünyesinde çalışmalarına devam etmesi ve TPIC’te ihtiyaç olan kadrolar için yeni personel istihdam edilmesi hususunda karşılıklı mutabakata varılmıştır.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=