Lütfen bekleyin..



TOBB Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu bölge toplantısı yapıldı

30 Kasım 2017, 12:12 - Okunma: 1342

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Müşterek Bölge Toplantısı, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ev sahipliğinde yapıldı.

TOBB Batman genç girişimciler kurulu başkanı Hikmet Celbek, Batman’da girişimciler ile yürütülen çalışmalar ve istihdamın artmasına yönelik projeler hakkında bilgi verdi. TOBB Girişimcilik Daire Başkanı Ozan Acar, yaptığı konuşmada TOBB’un kadın ve genç girişimcilerin çalışmalarına ve projelerine çok büyük önem verdiğini belirterek, “TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarının yaptığı projelerin 81 ile yayılmasını istiyoruz. Gerçekten başarılı ve güzel çalışmalar yapıyorlar. Güneydoğu Anadolu bölgemiz tarihi yapısı ve insanlarıyla çok dinamik bir bölge. Sadece mevcut olan bu potansiyeli daha iyi değerlendirmek için bölgenin ekonomik bağlantılarını kuvvetlendirelim. Bölgede ekonomik merkez Gaziantep bu yüzden toplantıyı burada yaptık. Önümüzdeki dönemlerde diğer illerimizde de bu tür toplantılara devam edeceğiz” dedi. Toplantıya, Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Batman, Şırnak, Adıyaman ve Kilis illerinin kadın ve genç girişimciler kurulu başkan ve temsilcileri ile kurul üyeleri katıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=