Lütfen bekleyin..



Hamidi’den Uçak Seferleri Müjdesi

28 Kasım 2017, 15:23 - Okunma: 1573

Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi kentte eğitimden, Sağlığa, Karayollarından bir çok çalışmanın yanında Havayolu ulaşımının gelişmesi içinde yoğun çaba sarfediyor.Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi Anadolu Jetin Batman Ankara Uçak seferlerinin 20 Aralık tarihinden itibaren 2’ye çıkacağını belirtti.


Milletvekili Hamidi açıklamasında “Batman kamuoyunun yakından takip ettiği üzere, ilimizin ulaşımını hak ettiği seviyeye ulaştırmak için yaptığımız görüşmelerden ve girişimlerden Allah’ın izniyle olumlu sonuçlar almaktayız. Bilindiği gibi, girişimlerimiz neticesinde haftanın üç günü Anadolujet Ankara-Batman ilave uçak seferleri ve akabinde de haftanın üç günü olmak üzere Pegasus hava yolları İzmir-Batman seferleri gerçekleşmiştir. Ancak, bu seferlerle yetinmeyerek, Anadolujet ile yakın zamanda yaptığımız görüşmeler neticesinde, 20 Aralık 2017 itibariyle Batman-Ankara seferleri her gün saat: 13:50 ve saat: 20:55 olmak üzere günde iki sefer, yani haftalık 14 sefer olacak şekilde düzenlenecektir. Bu hizmeti de halkımıza müjdeliyor, hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi. 
Öte yandan Hamidi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katıldığı Akparti Grup Toplantısına katıldı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=