Lütfen bekleyin..



‘Batman, Spor’da farkındalık yaratıyor’

27 Kasım 2017, 16:09 - Okunma: 1345

Batman Valisi Ahmet Deniz’in başlatmış olduğu, ‘Burası Batman, Burada Küfür yok’ kampanyasıyla birlikte ilimiz Türkiye genelinde farkındalık yaratmaya devam ediyor. Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan açık ve kapalı spor salonları hafta sonları resmi müsabakaların dışında, yapılan antrenmanlarla cıvıl cıvıl oluyor.

HER BRANŞTA LİG OYNANIYOR
Batman Valisi Sayın Ahmet Deniz ve Batman Milletvekili Sayın Ataullah Hamidi’nin maddi ve manevi destekleriyle ilimizin birçok kategoride yavaş yavaş temsil edilmesinin yanı sıra, başarılarında gelmeye başladığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, tümünü desteklemek için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi. 
MÜSABAKALARA BÜYÜK İLGİ 
İl Müdürü Eren, “Spora ve başarıya susamış bir kent olan Batman’da 16 Mayıs Şehir Stadyumunda 3. Lig temsilcimiz Petrolspor, 19 Mayıs sentetik çim sahada BAL (Bölgesel Amatör Lig) temsilcimiz 1955 Batmanspor, Aydınkonak semt sahasında 1. Lig temsilcilerimiz İşitme Engelliler ve ampute futbol takımlarımızın müsabakaları oynanıyor” diye konmuştu. 
KADINLAR LİGİMİZ GÖZ DOLDURUYOR
Batman’da kadınlar liginin göz doldurduğunu ve büyük ilgi görmeye başladığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Yine Aydınkonak semt sahasında oynanmaya başlayacak olan kadınlar 3. Ligindeki temsilcilerimiz Karşıyakaspor ve 1955 Batmanspor, 19 Mayıs Kapalı Spor salonunda hentbol 1. Liginde ilimizi temsil eden 1955 Batman Belediyespor, Atatürk Kapalı spor salonunda 2. Ligte tekerlekli basketbol takımımız ve Besyo spor kulübümüzde ilimizi voleybol ikinci liginde temsil ediyor.  Yine 19 Mayıs Gençlikspor, Mezopotamya Gençlik spor, Özel İdare Gençlerbirliğispor, Petrolspor takımları da ilimizi hentbol, voleybol, basketbol ve birçok kategoride temsil etmeye devam ediyor. Emeği ve katkısı olan herkesi kutlarım.” diye konuştu. İl Müdürü Eren yine amatör müsabakalar, okul sporları ve futbolda U liglerini de oynanmaya devam ettiğini de sözlerine ekledi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=