Lütfen bekleyin..



“BÖLGE’NİN PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR”

26 Kasım 2017, 15:52 - Okunma: 1260

Batman’da partisinin düzenlediği İl Divan toplantısına katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Terör meselesinin kökten çözülmesi gerektiğini belirterek iktidarın yaklaşımının eksik ve yanlış olduğunu dile getirdi. Bölgenin ekonomik sorunlarının olduğunu dile getiren Karamollaoğlu son yaşanan süreçlerle birlikte Bölgenin ciddi psikolojik sorunlarının olduğunu dile getirdi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Güneydoğu gezisi

kapsamında Mardin ve Diyarbakır'dan sonra Batman’da partisinin il danışma toplantısına katıldı. Kültür Merkezinde yapılan il divan toplantısında Genel Başkan Karamollaoğlu gençler tarafından Bilge Başkan sloganıyla karşılandı. Programa partinin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra Van eski Milletvekili Fethullah Erbaş’ta katıldı.  
Genişletilmiş divan toplantısında İl Başkanı Mehmet Fırat’ın açılış konuşmasının ardından kürsüye çıkan Karamollaoğlu, gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. 


“BÖLGE HALKININ PROBLEMLERİ ÇÖZÜLMEDEN TERÖR ÇÖZÜLMEZ”
Türkiye'de terör sorunu olduğunu belirten Karamollaoğlu, uygulanan terörle mücadele şeklinin başarıya ulaşmayacağını öne sürdü. 
Artan terör olaylarına da değinen Karamollaoğlu, sadece güvenlik tedbirleriyle yaşanan sorunun çözülemeyeceğini kaydetti. Karamollaoğlu, “Bölgenin problemlerinden olan işsizliğe, sosyolojik ve psikolojik sorunlara el atmadan, bölge insanını anlamadan sorun temelden çözülmez. Ülkemizde insanlar sürekli olarak maalesef can kaybıyla karşı karşıya kalıyor. Bunu, çetele tutarak toplumda bir güven duygusu oluşturmaya çalışmak, böylece telafi etmeye kalkmak, yanlıştır diye düşünüyorum. Bu yeni bir hadise de değil, bizim oturup kan kaybını nasıl önleriz; bunu mutlaka gündeme getirmemiz icap eder. Bunlar yapılırken, en çok üzerinde durmamız gerekenin hukuk ve adalet olduğunu düşünüyorum. Devlet, adaletle ayakta durur ama adalet ortadan kalkarsa, devleti ayakta tutmak mümkün olmaz. Onun için hukukun üstünlüğü bir an önce benimsenmeli."
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bir dizi program için geldiği Batman’da STK ve Basınlada buluştu. Toplantıya Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, BATSO Başkan yardımcısı Bayram Demirhan, Memur Sen Şube Başkanı Mehmet Ergin, oda ve sendika başkanları katıldı.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=