Lütfen bekleyin..



Batso Demirhan Öğretmenler Gününü kutladı

26 Kasım 2017, 15:40 - Okunma: 1786

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkan yardımcısı Bayram Demirhan, yönetim kurulu üyesi Abduullah Demir ve Kozluk ilçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak’la birlikte Samanyolu İlköğretim Okulu’nda ziyaretlerde bulunarak, öğretmenler gününü kutladılar.

Başkan Yardımcısı Bayram Demirhan, her yıl 24 Kasım’da kutlanan Öğretmenler Günü dolayısıyla Samanyolu İlköğretim Okulu Müdürü Metin Arslan'ı ve okulda görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı. Hayatın her alanında olmasa olmazların başında yer alan öğretmenlerin olduğunu açıklayan BATSO Başkan Yardımcısı Bayram Demirhan; “Büyük fedekarlıklarla görevlerini ifade eden tüm eğitimcilerimizin gününü cani gönülden tebrik ediyorum. Hz. Ali'nin bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum. cümlesi eğitimcilerin ne kadar önemli bir görev ve sorumluluk arz eden bir meslek olduğunu bize göstermiştir.. Bizde BATSO yönetimi olarak her zaman eğitimcilerimizin yanındayız. Ziyaret ettiğimiz Samanyolu İlköğretim Okulu’nda görev yapan eğitimcilerimizle bir araya geldik,bundan sonrada BATSO yönetimi olarak gerek Samanyolu gerekse diğer okullarımıza ziyaretler gerçekleştirerek,eğitimin ve eğitimcilerimizin yanında olacağız. Bu vesileyle ziyaret ettiğimiz öğretmen ve idarecilerimizin aracılığla tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=