Lütfen bekleyin..



Aksoy, Anma etkinliğindeydi

26 Kasım 2017, 15:34 - Okunma: 1015

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın anısına anma etkinliği düzenlendi.Anma etkinliği programına Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, okul idarecileri, öğrenci ve mesleğe yeni başlayan öğretmenler katıldı.

 Müzik eşliğinde Şenay Aybüke Yalçın'ın kendi sesinden ve yaşamından kesitlerin yer aldığı slayt gösterisi düzenlendi. Programa katılanların oldukça duygulandığı etkinlikte yapılan konuşma ve okunan şiirlerin etkisiyle birçok kişi göz yaşlarına hakim olamadı.
‘ORTAK DEĞERİMİZ VATANDIR’
Şenay Aybüke Yalçın şahsında tüm öğretmenlere Allah'tan rahmet dilediğini belirten Vali Deniz, “Öğretmene ve bilime önem verdiğimiz için bu seviyelere geldik. Ortak değerimiz vatandır. Vatansız olarak yaşanmayacağını, ötekileştirmeyen, tevazu ve merhamet sahibi olmayı öğretmeliyiz. İnanırsak başarırız. Batman’daki okullaşma oranımız yüzde 98'lerdedir. Türkiye ortalamasının üzerindeyiz” dedi.
EMEKLİ ÖĞRETMENLERE HİZMET ŞEREF BELGESİ
24 Kasım Öğretmenler Günü programında emekli olan öğretmenlere ‘Hizmet Şeref Belgesi’ takdim edilirken, 24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans salonunda Şehit Öğretmen Yalçın anısına düzenlenen etkinlik, müzik dinletisinin ardından mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni ile son buldu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=