Lütfen bekleyin..



Öğretmenler Günü çiçekçileri sevindirdi

25 Kasım 2017, 12:37 - Okunma: 1752

Uzun yıllardır Batman’da çiçekçilik yapan Yavuzlar Çiçekçilik sahibi Hüseyin Yavuz, 24 Kasım Öğretmenler Günü için hazırlıkların tamamladıklarını söyleyerek, kutsal bir meslek olan öğretmenliğe gösterilen saygıdan ötürü bu özel günde çiçeklere talebin fazla olduğunu söyledi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile bir haftadan beri hazırlıklara başladıklarını ve ürünleri de stok etmeye başladıklarını belirten Yavuzlar Çiçekçilik sahipleri Hüseyin ve Veysi Yavuz “Canlı ve yapay çiçeklerimiz ile öğretmenlerimiz için en iyi şekilde hazırladık” dedi. Çiçek dilinin duyguları anlatma sanatı olduğunu Yavuzlar Çiçekçilik ve Organizasyon sahibi Hüseyin Yavuz, öğretmenlere karşı olan saygınlığında çiçekle perçinleştiğini ifade etti. Öğrencilerin bugüne özel öğretmenler hediyesi arasında ilk sırada çiçeğin olduğunu ifade eden Yavuz, gül, karanfil, cerbere, mevsim çiçeği, kır çiçeği, papatya, cipso, soli gibi çeşitlerin daha çok ilgi gördüğünü söyledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=