Lütfen bekleyin..



İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu toplandı

23 Kasım 2017, 16:31 - Okunma: 1183

İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu Vali Yardımcısı Mekan Çeviren başkanlığında komisyon üyelerinin katılımıyla toplandı.TP Kristal Park’ta gerçekleştirilen İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu toplantısına Vali Yardımcısı Mekan Çeviren, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve İl Milli Eğitim Danışma Komisyon üyeleri katıldı.

 Saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan toplantının açış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran: “Sayın Valim, Değerli Hazirun, İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu, İl düzeyinde, biri sene başında diğeri sene sonunda olmak üzere yılda iki defa toplanır. Bu komisyon toplantısında eğitim öğretim hizmetlerinin İlimizde sürdürülmesinde karşılaşılan sorunlar hakkında Milli Eğitim Müdürlüğünün genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda çözüm önerileri hazırlanır. Bir önceki toplantımızda sizden gelen öneriler doğrultusunda çalışmalarımızı yaptık. Bu toplantımızda da sizden gelecek olan öneriler doğrultusunda çalışmalarımızı yapacağız. Ben tüm komisyon üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın açış konuşmasının ardından Vali Yardımcısı Mekan Çeviren kısa bir konuşma yaptı. Vali Yardımcısı Mekan Çeviren: “İl Milli Eğitim Danışma Kurulu toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm katılımcılara katılımlarından ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Danışma Kurulu üyeleri söz alarak görüş ve önerilerini ifade ettiler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=