Lütfen bekleyin..



Yılın Fair Play Ödülü Batman’a...

23 Kasım 2017, 16:17 - Okunma: 1477

İstanbul Aydın Üniversitesi ile N90 Sport Bussines’in her yıl geleneksel olarak düzenlediği yılın Spor Adamları Ödül Töreni’nde Batman Petrolspor, en prestijli ödül olarak kabul edilen fair play ödülüne layık görüldü.

Yılın fair play ödülü taraftarlar ödülü Batman Valisi Ahmet Deniz’e, yılın fair play kulüp başkanlığı ödülü ise Kulüp Başkanı Ekrem Konaç’a layık görüldü. Ödül töreninin, 20 Aralık Çarşamba günü İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Kampüsü’nde düzenleneceği açıklandı. Spor Oscar’ları Töreninde Batman’ın, en önemli ve prestijli ödüle layık görüldüğünü belirten Kulüp Başkanı Ekrem Konaç “Spor alanında yılın en prestijli ödülünü almanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu ödülü almamızda en büyük pay, taraftarlarımızındır. Bütün maçlarımıza Burası Batman Burada küfür yok şiarı ile devam edeceğiz” dedi.
Öte yandan Yılın Hocası Ödülüne Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Yılın Futbolcusu Ödülüne Beşiktaşlı Sporcu Cenk Tosun, Yılın Takımı Ampute Milli Takım Ödülüne Yılın Hakemi Cüneyt Çakır layık görüldü.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=