Lütfen bekleyin..



Yine Esrar Maddesi ele geçirildi

22 Kasım 2017, 16:20 - Okunma: 1094

Batman Polisi son zamanda Uyuşturucuya karşı savaş açmış durumda. Polis Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Yapılan açıklamada “Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği görevlilerimizin rutin devriyeleri esnasında, Seyitler Mahallesindeki bir tarlanın içerisinde park halinde bulunan bir aracın çevresinde bulunan (2) şahıs görevlilerimizi fark ederek araçla kaçmışlardır.

 Yaşanan kovalamaca neticesi durdurulan 31 xx xxx plaka sayılı aracın yapılan kontrollerinde bagaj kısmına zulalanmış vaziyette 840 Gram Uyuşturucu Esrar Maddesi ele geçirilmiştir.Konu ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan (2) şüpheli şahıs İl Emniyet Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir. Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, ticaretini yapmaya çalıştıkları uyuşturucu-uyarıcı maddeleri pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler ile Müdürlüğümüz tarafından en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadeleye devam edilecektir.” 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=