Lütfen bekleyin..



BATSO Başkanı Demir TGRT’de Batmanın sorunlarını aktardı

19 Kasım 2017, 15:44 - Okunma: 1456

BATSO Başkanı Abdulkadir Demir TGRT Haberde katıldığı canlı yayında kentin sorunlarını gündeme getirerek işsizliğin en yüksek olduğu Batmanın en genç nüfus il olduğunu da dile getirdi.

Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip buna rağmen işsizlik oranının en yüksek olduğu illerin başında gelen Batman'ın bu sorunu bitirecek olan bir projeleri olduğunu söyleyen BATSO başkanı Abdülkadir demir projeleri hakkında bilgi vererek devlet ve hükümet yetkililerinden destek istedi. 
Konuşmasında cazibe merkezleri konusuna da değinen Başkan demir projenin geciktirilmesinden yakındı. Başkan Demir Batman Üniversitesi'nin gelişmesi adına Mardin ve Diyarbakır bağlantısını sağlayabilmek için bir de Dicle Nehrinin üstüne bir köprü yapılmasının gerektiğini belirtti. Hükümetin çılgın projelerini her zaman desteklediklerini belirten BATSO başkanı demir Batman için özellikle Batmanlı gençler için de hükümetin çılgın bir proje üretmesini istedi. Başkan Demirin TGRT Haberdeki söyleşisi izleyicilerden büyük ilgi gördü. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=