Lütfen bekleyin..



Hentbolcularımız, Firesiz Yoluna Devam Etti B

19 Kasım 2017, 15:42 - Okunma: 1435

Batman Belediyesi Hentbol takımı, lig maçlarında 8’de 8 yaparak hem namağlup unvanını hem de lig liderliğini korudu.Batman Belediyesi GSK, erkekler 1. Lig Hentbol takımımız, 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda Gümüşhane Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Müsabakayı Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri AYDIN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil EREN ve çok sayıda taraftar izledi.

Oynadığı 8 maçın 8’ini de kazanarak Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen güçlü ekibimiz, ligde hem lider hem de namağlup unvanını korudu.Oldukça çekişmeli geçen maçta hentbol takımımız konuk ettiği Gümüşhane Belediyespor takımı karşısında 29-27’lik skorla galip gelerek puanını 16’ya çıkardı

Hentbol takımımız önümüzdeki hafta İzmir deplasmanında ligin güçlü ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.Maçın bitiminde Başkan Vekili AKSOY, takımı yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ederken, oyuncuları da zorlu mücadeledeki başarılarından dolayı tebrik etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=