Lütfen bekleyin..



Ticaret Borsasından Bakan Tüfenkçi’ye Ziyaret

16 Kasım 2017, 15:51 - Okunma: 1309

Batman Ticaret Borsası yönetimi, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’yi ziyaret etti. Ziyarete Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güneş, Meclis Başkanı M. Beşir Altunç ve Genel Sekreter Vehbi Akbulut katılım sağladı.

KENTİN TARIM VE SANAYİ SORUNLARINI BAKAN TÜFENKÇİ’YE ANLATTILAR
Görüşmede Lisanslı Depoculuk faaliyetinde gelinen aşamalar Bakan Tüfenkçi’ye aktarıldı. Lisanslı Depoculuk projesinin hem çiftçiyi hem de sanayiciyi koruduğunu belirten Güneş; “çiftçilerin ve sanayicilerin önemli bir sorunu olan hububat ürünleri muhafazasına da çözüm getirecek bir projedir. Lisanslı Depoculuk projesi uzun zamandır projelerimiz arasında bulunuyordu.” diye konuştu 
‘BATMAN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR ŞEHİR’
Bakan Bülent Tüfenkçi; “Batman bizler için önemli bir şehir, kentin gelişimine her türlü desteğe hazırız yeter ki tarafımıza böyle önemli projeler ile gelinsin. Hükümet olarak Lisanslı Depoların kurulması için gerekli bütün destekleri veriyoruz vermeye devam edeceğiz. Böyle bir proje çalışmasında bulunan Batman Ticaret Borsasını tebrik ederim, bölgeye katkı sağlayacak bu proje için atılacak adımların takipçisi olacağız” dedi. Başkan Güneş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’ye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.


EKONOMİK İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI TOPLANTISINA KATILDI
Öte yandan Borsa Başkanı Arif Güneş Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası'nın 23. Yürütme Kurulu ve Uzman Komite Toplantısına Katıldı. Toplantı TOBB Ankara Merkez Binası'na gerçekleşti. Toplantıya TOBB Başkanı M.Rıfat HİSARCIKLIOĞLU, Zubair F.Tufail Pakistan TSO Federasyonu Başkanı ve EİT TSO Başkanı, Gholam Hussein Shafeiee İran Ticaret,Sanayiler Tarım ve Madenler Odası Başkanı, Kanan Nazarof , Ekonomik İşbirliği Teşkilatları Genel Sekreter Yardımcısı katılım sağladılar.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=