Lütfen bekleyin..



Bakan Soylu: “Gücümüz Demokrasi Oldu”

12 Kasım 2017, 16:37 - Okunma: 2285

Ak parti Merkez İlçe kongresine katılan İç işleri Bakanı Süleyman Soylu vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Hafta sonu yapılan Gercüş ve Hasankeyf kongrelerinden sonra Merkez İlçe Kongreside büyük bir katlımla yapıldı.

SOYLU’YA BATMAN’DA YOĞUN İLGİ 
Ak parti 6. olağan Merkez İlçe Kongresi Elit Düğün Salonunda yapıldı. Kongreye yoğun bir katılım olurken, Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, İl Başkanı Murat Güneştekin, İl koordinatörü Abdullah Cantimur, Batman eski milletvekilleri Ahmet İnal, Nezir Nasıroğlu, Ziver Özdemir, İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Parti temsilcileri ve partililer katıldı. Kongre nedeniyle Polis yoğun güvenlik alırken, çevre binalarda da önlem alındığı görüldü. Kongrede Kenan Özoğul Merkez İlçe Başkanlık görevini Yusuf Bülbül’e devretti. 


Kongrede konuşan İl Başkanı Murat Güneştekin ve Milletvekili Ataullah Hamidi tüm katılımcılara teşekkür ederek Kongrenin Batman’a hayırlı uğurlu olmasını diledi. Hamidi konuşmasında Akparti iktidarının 15 yıldır yaptığı hizmetlerle artık köylerde sorunların kalmadığını, vatandaşın ayağına kadar hizmet götürüldüğünü yolu olmayan, susuz köy kalmadığını dile getirdi. 
“BU KONGRENİN ÖNEMLİ MESAJI VARDIR”
İç işleri Bakanı Süleyman Soylu kürsüye yoğun ilgi altında çıktı. Batman halkına teşekkür ederek sözlerine başlayan Soylu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın selamlarını Batman halkına iletti. Batman’da olmaktan son derece mutlu olduğunu dile getiren soylu partililere hitaben yaptığı konuşmasında “Bir kongrenin mutlaka bir mesajı vardır. Milletimiz bunu bekler. Tabanımız bunu bekler ve bunu okur. Kendisine bir şey söylüyorsa millet o partiye kulak verir. Ama sırf kendileri için birilerini seçip, unvan vermek için toplanmışlarsa Millet o kongreyle o partilerle ilgilenmez. Bu itibarla bu kongreninde çok önemli mesajı vardır. Allah’a şükürler olsun ki bu partinin neferleri her seçimde meydan okumasını bildi. Ekonomik ve siyasal kaoslar çıkarmaya çalıştılar. Gücümüz demokrasi oldu. Türkiye’nin içine kara bir iklim sokmaya çalışanlara ‘Size müsaade etmeyeceğiz’ dediniz. Allah sizden razı olsun. Artık ayakları titreyen bir Türkiye yok. Bugün güçlü bir Türkiye var. Kendinizle ne kadar gurur duyarsanız azdır. Bu ülkeyi kardeş kavgasına sokmak isteyenlere, eski günlere bizi döndürmeye çalışanlara karşı birbirimizle kucaklaşmak adına 2019 bizim için önemlidir. İşte bu kongrenin mesajı odur.” Dedi
Bakan Soylu konuşmasında ayrıca “Batman demek Hasankeyf, Emeviler, Abasiler, Artuklular, Osmanlı demektir. Batman demek Hz. Ömer, İmam Abdullah, Seyit Bilal, gönül yaramız Şenay Aybuke Yalçın demektir. Batman bize uzak bir yer değildir. Gidip gelmediğimiz bir yer değildir. Eli boş geldiğimiz bir yerde değildir” diyerek Batmanlılardan alkış aldı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=