Lütfen bekleyin..



Batmanda.com Tıklanma Rekoru Kırdı

11 Kasım 2017, 11:56 - Okunma: 2170

Batman merkezde gazeteci Yazar ve aynı zamanda radyo programcısı Barış KERİMOĞLU tarafından 2011 yılında kurulmuş olan ,iş rehber sitesi Batmanda.com tıklanma rekoru kırıyor.

 

                Batman merkezde gazeteci Yazar ve aynı zamanda  radyo programcısı Barış KERİMOĞLU tarafından 2011 yılında kurulmuş olan ,iş rehber sitesi Batmanda.com tıklanma rekoru kırıyor. 

                İlimizn bilinen dijital rehber ve iş ilanı sitesi,  büyük bir çaba ve azmin sonucunda günümüzde en iyi siteler arasına girmeyi başardı. Aylık tekil olarak yaklaşık 120 bin ,çoğul ise 600 bin ziyaretçi alarak büyük bir başarıya imza atan site Doğu ve Güneydoğuda birinci oldu.  ilk 500 site arasında kendi alanında 1. olurken tüm alanlar arasında ise 5. olan site bir rehber vazifesini görüyor. Sitede mevcut 5 bin üzerinde firma kaydı bulunmakla beraber 15 bin üzerinde ise iş ilanları mevcut. Sitede sosyal paylaşım ,gezilecek ve görülecek yerler , Batmanın tarihçesi ,ilçeler,anketler ,köşe yazıları ve etkinliklerin  yanı sıra her nevi ilanlar bulunmaktadır. Sitenin iş ilanlarında firma yetkilileri personel ilanını ücretsiz bir şekilde bırakabiliyor. Bu doğrultuda pek çok gencimiz ise site sayesinde kendine uygun iş bulup ,kariyerine ulaşabilmekte. 

                                          Sitenin hedefleri büyük

                Site kurucusu ve yöneticisi olan Barış KERİMOĞLU ,son olarak yaptığı açıklamada , Doğu ve Güneydoğuda sıralamaya girmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ,bunu ise öncelikle ekip arkadaşlarına ve tüm Batmanlılara borçlu olduklarını ifade ettiler. Barış KERİMOĞLU ; " Hedeflerimiz büyük, bu başarıyla yetinmeyeceğiz asla. İnsan yeterki istesin. Yakında Türkiye geneli indirim sitesi açmayı planlıyoruz. Tasarımcı arkadaşlarımızın bu yönde yoğun bir çalışması var. İnşaallah çok kısa bir zaman süreci içerisinde artık tüm Türkiyenin klavyesinde olacaz. Hedefimiz  5 yıl içerisinde ilk 500 site arasına girmek, 10 yıl içerisinde ise Dünyada bu sayıyı yakalamak. Ömrümüz vefa ederse şayet, bu mutlu ana hep beraber tanıklık edeceğiz. Başarı ,zoru perçinlemektir. " Diye sözlerine devam etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=