Lütfen bekleyin..



Başkan Güneştekin`den 10 Kasım Mesajı

10 Kasım 2017, 12:00 - Okunma: 1229

Ak Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Güneştekin 10 Kasım Atatürk’ü anma günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Tarihimizin en zor dönemlerinde milletine ve bağımsızlığımıza olan inancını yaşatan büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk mücadeleci kimliği ile dünyanın gördüğü askeri bir deha olmanın yanında reformist bir devlet adamı olması onu Dünya Tarihindeki Sayılı Liderlerden biri haline getirmiştir.

Atatürk'ün, egemenliği kayıtsız şartsız millete ait bir yetki olarak gören anlayışı, Türkiye'mizin bugün sahip olduğu demokratik rejim açısından belirleyici bir öneme sahiptir" dedi 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hiçbir zaman ırk, din, etnik köken esasında tanımlanan millet anlayışlarına itibar etmediğini ifade eden Ak Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, "Onun için milleti bütünleştiren temel özellikler ortak bir tarih ve birlikte yaşama iradesidir. İşte bu yüzden bugün Türkiye, anayasal vatandaşlık zemininde tarih şuuruna ve ortak yaşama iradesine sahip güçlü ve demokratik bir ülkedir. Bugün de dün olduğu gibi Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giderken, bağımsızlığımızdan ve milli duruşumuzdan ödün vermeden 15 Temmuzda  halkımızın demokrasisine canları pahasına sahip çıktıklarını ve daha güçlü bir Türkiye için var gücümüzle çalışacağımızın bilinmesini isteriz. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü minnet ve şükran duyguları içerisinde anıyorum" ifadelerine yer verdi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=