Lütfen bekleyin..



Atatürk Anılıyor

09 Kasım 2017, 22:13 - Okunma: 2052

Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 80. yılında Batman’da bir dizi etkinliklerle anılacak.Bugün 08.55'te Valilikte Atatürk anıtına sunulacak çelenk meresimi başlayacak olan tören, 09.05'te siren eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşuyla devam edecek, akabinde saat 10.00'da Yeni Kültür Merkezinde anma etkinlikleri yapılacak. Törene Batman Valisi Ahmet Deniz’in yanısıra Kurum Müdürleri de katılacak.

Vali Ahmet Deniz 10 Kasım Mesajında şu görüşlere yer verdi. “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi hayata intikalinin 79’nci yıl dönümünde milletçe şükranla ve rahmetle anıyoruz.Çok zor şartlar altında bir cihan imparatorluğunun küllerinden yeni bir devlet inşaa eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Hayatını ülkesinin bağımsızlığına ve kalkınmasına adayarak, milletimizin tarihteki onurlu yürüyüşünün en büyük önderi olmuştur.Türkiye bugün, Cumhuriyetimizin kuruluş idealine uygun olarak özgür ve müreffeh dünyanın güçlü ve lider bir ülkesi, bölgesinde ve dünyada barışın öncüsü haline gelmiştir.” Dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=