Lütfen bekleyin..



Gazetemizden Sağlık Müdürü Dr. Sünger’e Ziyaret

09 Kasım 2017, 22:09 - Okunma: 1323

Gazetemiz Sahibi Nimet Dal ve Orhan Turan Batman il Sağlık müdürlüğüne atanan Dr. Osman Sünger’e nezaket ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Müdür Sünger Batman’daki Kamu Hastanelerinin başarılı Ameliyat ve tedavileriyle ön plana çıktıklarını belirterek Araştırma hastaneleri ve Fakültelerde yapılan bir çok büyük Ameliyatın Batman’daki kamu hastanelerinde yapılabildiğine işaret etti.

Yeni göreve başlaması nedeniyle Sağlıkta yaşanan aksaklık ve sorunları en asgariye düşürmek için çalışacaklarını belirten Müdür Sünger vatandaşın sağlık hizmetinden memnun bir şekilde faydalanması için gereken tüm önlemleri alacaklarını ve sağlıktaki çıtayı yükseltmek için çalışacaklarına vurgu yaptı.
“VATANDAŞIN MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”
Batman halkına sağlık alanında kaliteli hizmet verebilmek için var güçleriyle çalışacaklarını açıklayan Sağlık il müdürü Osman Sünger, sağlıkta yaşanan bazı sıkıntıları çözebilmek için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.  Batman Valisi Ahmet Deniz’in ve Milletvekili Ataullah Hamidi’nin destekleriyle çalışmalarını aksatmadan devam edeceklerini belirten Müdür Sünger tüm mesai arkadaşları ve sağlık çalışanlarıyla birlikte kentin sağlık kalitesini artırma hedefinde olduklarını dile getirdi. Gazetemizin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren il sağlık müdürü Dr. Osman Sünger, yerel basın ve Ulusal Basının kendileri için önemli olduğunu belirterek, Batman basınıyla diyalog halinde olacağını ve yerel medyanın desteğini her zaman yanlarında görmek istediklerini açıkladı.
“HASTANELERİMİZDE GÜZEL HİZMETLER VERİLİYOR”
Müdür Sünger konuşmasında “Amacımız, kendi memleketimize Batmanımıza, halkımıza hizmet etmektir. Hastanelerimizde çok güzel hizmetler veriliyor. Üst düzey ameliyatlar yapılabiliyor. Bölge Hastanesinde by-pass ameliyatı yapılıyor. Her merkezde yapılabilecek bir ameliyat değil bu. İnsanlar daha önce bu ameliyat için başka şehirlere giderdi. Tıbbi kaliteyi yükselterek insanlarımızın kendi memleketlerinde sağlık hizmeti alması bizim için önceliktir.  İhale aşamasındaki yine hastane projemiz ve inşaatı yarıda kalan Kadın Doğum hastanemiz var. İhalesi, yakın zamanda yapılacak. Gercüş devlet hastanemizin fiziki gerçekleşmesi % 15 civarındadır. İnşaat hızla devam ediyor.  Bu konuların takipçisi olacağız. Batman’a sağlık yatırımlarının hızlı gelmesi için gerekli girişimlerde bulunacağız.  Sağlıkta her alanda hastalarımızı rahatlatmak için ne gerekiyorsa elimizden gelen hizmeti yapacağız. ” dedi.
Sağlık il Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette konuşan Gazetemiz sahibi Nimet Dal’da Müdür Sünger’e yeni görevinde başarılar dileyerek, Basın camiası olarak’ta Batmandaki sağlık çalışmalarının artması ve kaliteli hale gelmesi için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini söyledi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=