Lütfen bekleyin..



Hamidi Yoğun Ziyaret Gerçekleştirdi

06 Kasım 2017, 16:17 - Okunma: 1784

AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Kentte kurum müdürlerine yaptığı ziyaretlerin yanı sıra vefat eden, kanaat önderi Süleyman Özdemir'in eşi Saha Özdemir hanımın taziyesinede katıldı. 3 günlük Batman ziyaretinde Batman il sağlık Müdürü Osman Sünger, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer’ide ziyaret eden Milletvekili Hamidi Kanaat Önderi Süleyman Özdemir’in vefat eden eşinin taziyesinede katıldı.

 Kudret Camisindeki taziye evinde yapılan taziyede ziyaretinde, konuşan Hamidi; “Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah mekanını cennet etsin.” diye konuştu.
HASANKEYF’TE HAMİDİ’YE SEVGİ SELİ…
AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi ve beraberindeki heyetle gittiği Hasankeyf ilçesinde büyük ilgi gördü. Hamidi’ye ayrıca AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Batman Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, ilçe, gençlik, kadın ve partililerde eşlik etti. 
“HASANKEYF PROJESİNİN SON HALİ İNCELENDİ”
Antik Kent Hasankeyf projesinin son halinin yerinde incelendiğini belirten AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi; “Hasankeyf projesinin son durumu, çalışmaları ve istekleri yerinde incelemek ve incelemeler sonucunda oluşturulacak raporu bakanlıklara ve Genel Merkezimize iletmek üzere kadim ilçemiz Hasankeyf'e ziyaret gerçekleştirdik. Bize eşlik eden İl Başkanımız, Rektörümüz ve partili dostlarımızla birlikte, İlçe Teşkilatımızı ve Belediye Başkanlığımızı ziyaret ettikten sonra yeni şehir alanında incelemelerde bulunduk. Daha sonra da Hasankeyfli esnaf ve hemşerilerimizle bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledik..” Diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=