Lütfen bekleyin..



Akparti İl Danışma Toplantısı Yapıldı

06 Kasım 2017, 12:55 - Okunma: 1246

AK Parti Batman İl Başkanlığı İl Danışma Meclis Toplantısı’nda konuşan İl Başkanı Murat Güneştekin, en büyük sermayelerinin dürüstlük olduğunu belirtti.

Yeni Kültür Merkezinde gerçekleşen İl Danışma Meclis Toplantısına, İl Başkanı Murat Güneştekin ve Eski Milletvekili Nezir Nasıroğlu, Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, Eski İl Başkanı Diyaettin Uçar katıldı. 
“BİZLERİ AYAKTA TUTACAK ŞEY, İDEALLERİMİZDİR”
Konuşmasında partililere seslenen Başkan Güneştekin, “Teşkilatımızda görev alan kadın kolları, gençlik kolları, köy temsilcileri, mahalle başkanları ve teşkilatımız, yeniden bir fedakârlık seferberliği içerisine girmeli. Bizleri ayakta tutacak yegâne unsur, ideallerimizdir. En büyük sermayemiz dürüstlüğümüzdür. İnandığımız değerlere ve halkımızın beklentilerine orantılı olarak sergileyeceğimiz dürüst bir duruş, olumlu sonuç doğuracaktır. Daha fazla sahada görünmeliyiz. Bu zorlu yükün altına bedenimizi koymalıyız” dedi. 
BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR
Batman Eski Milletvekili Nezir Nasıroğlu ise “Bu kalabalığı gördüğümde çok heyecanlandım. Demek ki her zaman değişimde fayda varmış. Daha önce görev yapan arkadaşımız Diyaettin Uçar güzel hizmetler yaptı. Bu bir bayrak yarışıdır. Uzun zaman il başkanlığı yapan Murat Güneştekin arkadaşımız bayrağı tekrar devraldı. Batman’ımız için çok iyi hizmetler yapacağına inancımız sonsuzdur” dedi

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
İlhan Müjdeci
2518 gün önce
Yeni Batman il başkanımız Murat güneştekinin başarılarının devamını dilerim
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=