Lütfen bekleyin..



Milletvekili Hamidi’den Kurumlara Ziyaret

06 Kasım 2017, 11:49 - Okunma: 1364

AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Sağlık il Müdürlüğüne yeni atanan Osman Sünger ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer'i makamında ziyaret etti. Batman'da yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Hamidi, kentin kalkınması ve gelişmesi için İl Özel İdaresinin rolünün büyük olduğunu söyledi.

 Hamidi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer ve ekibinin daha çok çalışmasını ve kentin hak ettiği konuma gelmesi için özverili çalışmaların sürmesini istedi.  

Hamidi’den Sünger’e hayırlı olsun ziyareti
AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Sağlık İl Müdürlüğüne yeni atanan Uzman Dr. Osman Sünger'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini aktardı.
Sağlık birimini çok önemsediğini belirten Milletvekili Hamidi, sağlık hizmetinin her şeyin başında geldiğini söyledi. Hamidi yaptığı açıklamada; "Daha önce ilimize uzman doktor ve yeni ambulanslar için yaptığımız girişimler sonuç verdi. Sağlık birimlerini önemsiyor ve destekliyoruz. İnsan sağlığı her şeyin başında gelir. Batman Sağlık İl Müdürlüğü olarak görevinizi en iyi bir şekilde yapmaya çalıştığınız sürece her zaman yanınızdayız. Batman'a ve insanlarına hizmet hakka hizmettir."diye konuştu. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=