Lütfen bekleyin..



HAK ve Hizmet-İş’ten Emekçilerle ilk toplantı

06 Kasım 2017, 11:45 - Okunma: 1258

Batman’da kuruluşu hızla yapılan ve yüzlerce üyeye ulaşan Hak-İş ve Hizmet-İş’e bağlı işyeri temsilcileri, yeni yönetim ile ilk toplantılarını gerçekleştirdi.Sendikanın yeni yeri olan Bozo Golden Kat;2 No; 204 adresinde yapılan toplantıya Hak - İş ve Hizmet - İş Batman İl Başkanı Bünyamin Söğüt, İl Sekreteri Yusuf Toprak, il Muhasibi Hasan Kilvan, kamu kurum ve kuruluşlardaki işyeri temsilcileri katılım sağladı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda, hizmet ağının genişletmesi, sendikaya yeni üyelerin kazandırılması, gençlik, kadın, engelli ve Kültür Sanat komite başkanlarının belirlenmesi, hedefler, dilek ve temennilerle ilk toplantı sona erdi.
“BATMAN’DA ÖRNEK SENDİKA OLACAĞIZ”
Toplantıda konuşan Hak - İş ve Hizmet – İş Batman İl Başkanı Bünyamin Söğüt, ilde örnek bir sendika olacaklarını ve hizmetleriyle gündeme gelmek istediklerini söyledi. Başkan Söğüt; “Batman’da zorlu bir maratonun ardından sendikamızın yerini açmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Artık emekçilerimizin kapısını açabilecekleri bir yerleri var. Kamu kurum ve kuruluşlardan seçilmiş işyeri temsilcilerimizle büyük bir oluşum yaparak farklı olduğumuzu herkese göstermeliyiz. Düzenli toplantılar gerçekleştirerek sorunlarımızın kısa zamanda çözülmesi için hep birlikte mücadele edeceğiz. İnşallah özellikle yeni torba ve taşeron yasası ile tüm emekçi kardeşlerimiz kadroya geçer. Yılbaşına kadar yıllarca kadro bekleyen taşeron kardeşlerimizin özlemlerinin mutlu sonla bitmesini arzuluyoruz.” diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=