Lütfen bekleyin..



Gazeteci Recep Akın Öğrencilerle Söyleşiye Katıldı

03 Kasım 2017, 13:10 - Okunma: 1304

Gazeteci Recep Akın Fen Bilimleri Kolejinde “Kitle İletişim ve İnsan İlişkileri” üzerine öğrencilerle söyleşi yaptı. Gençlerle her zaman birlik ve beraberlik içinde olunması halinde toplumun huzurlu ve güvenli olunacağına vurgu yaparak konuşmasına başlayan Gazeteci Akın, “Rahat olun, sorgulayın, objektif olun, geleceğe dair planlarınız neyse bizlerle paylaşın. Gençlerimiz yarını, geleceğini düşünerek ona göre kendini geliştirmelidir. İstikbal hedeflerle, vizyonlarla olur.


Gençlerin kendilerini yetiştirirken, zamanlarının en iyi şekilde değerlendirmelerini vurgulayan Akın, “Dinlenmeye fırsat yaratmalısınız. Ders çalışmanın yanında, sinemaya gidin, arkadaşlarınızla bir araya gelin, eğlenin, spor yapın ve kendinizi motive edecek aktivitelere yer verin. Bunları yaptığınız sürece başarı kendiliğinden gelecektir. Motivasyon için dinlenmek önemli. 
 Bir olursak birbirimizi anlarsak iletişimimiz iyi olursa huzur ve mutluluğumuz daim olur” dedi.
Ayrıca Söyleşide öğrenciler, karikatür sanatı ve gazetecilik mesleğiyle alakalı Akın’a sorular  yöneltmek suretiyle merak ettikleri konularda bilgi alma fırsatını yakaladılar. Söyleşiden sonra da öğrencilerin meraklı sorularına eğitici ve tavsiye niteliğinde cevaplar veren Akın, okul idaresi ve öğretmenlerine de katkılarından dolayı teşekkür etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=