Lütfen bekleyin..



Dal Ailesinin Mutlu Günü

03 Kasım 2017, 12:23 - Okunma: 4531

Batman Demokrat Gazetesi sahibi Nimet Dal’ın yeğeni, TP emeklisi Rıfat Dal’ın oğlu Onur Dal dün düzenlenen görkemli düğün töreniyle Feyzi Ereng’in kızı Zehra Erengle Dünya evine girdi. Düğüne ev sahipliği yapan Damadın Amcası Nimet Dal, Babası Rıfat Dal ve amcaları davetlileri kapıda karşıladılar.

GÖRKEMLİ DÜĞÜN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Beyaz Şato tesislerinde yapılan düğün yoğun ilgi olurken, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir, Batman eski Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, Batmanın sevilen iş adamları Özel Yaşam Hastanesi sahipleri Ahmet Dinç, Mehmet Dinç, Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay, Balpınar Belediye eski Başkanı Hüseyin Geylani, Hamidi ailesinden Sebahattin Hamidi, İş adamları, Yerel ve Ulusal gazete ve radyo temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, Kurum yetkilileri, Diyarbakır, Bismil ve Van’dan çok sayıda davetli katıldı.


Öte yandan Düğüne Üniversite Rektörü Prof. Aydın Durmuş ve çok sayıda il yöneticisi kutlama çelenk’i gönderdi. 
Oldukça renkli geçen düğünde davetliler gece geç saatlere kadar Kürtçe Müzik ve kemençe müziği eşliğinde unutulmayacak bir gün yaşadılar. Kemençe müziğinin ünlü ismi kemençeci Süleyman düğüne renk kattı. Davetlilerle yakından ilgilenen Batman Demokrat Gazetesi sahibi Nimet Dal düğüne katılarak bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan başta Kurum yöneticileri olmak üzere, davetliler, meslektaşları, il dışından gelen tüm misafirlere ve çelenk gönderen herkese teşekkür etti. 


Batman Demokrat Haber Gazetesi olarak Onur / Zehra Dal çiftini kutlar ömür boyu mutluluk dileriz.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=