Lütfen bekleyin..



Kaymakam Tanrıseven Gazetemizi ziyaret etti

01 Kasım 2017, 22:59 - Okunma: 1743

Batmanın yetiştirdiği başarılı bürokratlardan İzmir’in Tire İlçesi Kaymakamı hemşehrimiz Dr. Hasan Tanrıseven, gazetemizi ziyaret etti.BAŞARILI BÜROKRAT BATMAN’DATürkiye’nin bir çok yerinde başarıyla görev yapan en son görev yaptığı Alanya’da ilçenin takımının süper lige çıkmasında büyük emeği bulunan Tanrıseven halkın büyük sevgisini kazanıyor.

Geçtiğimiz aylarda Resmi Gazetede yayımlanan kararla 1. sınıf Kaymakam ünvanı alan Dr. Hasan Tanrıseven’in bir kente Vali olarak atanması için vatandaşlardan büyük destek var. Bir dönem Diyarbakırspor kulüp Başkanlığı da yapan Tanrıseven her fırsatta Batman takımlarını yakından takip ediyor. Batman gündemini sıkı bir şekilde takip ettiğini belirten Tanrıseven, memleketi Batman’a büyük vefa duygusu beslediğini kaydetti. Gazetemiz sahibi Nimet Dal ve Orhan Turan’la bir süre görüşen Tanrıseven Batmanı yakından takip ettiğini belirterek kenti çok sevdiğini  ve her zaman Batmanlı hemşehrilerine kapısının açık olduğunu belirtti.


İZ BIRAKAN KAYMAKAM
Görev yaptığı her yerde güzel ve anlamlı izlenim bırakan, halkın sevgisini kazanan Tanrıseven “Görev yaptığımız her yerde insanların ayağına kadar gittik. Sorunlarına ortak olduk, taleplerini önceliğimiz yaptık. İnsanların yüreğine dokunduk, hizmetlerinde olduğumuzu hissettirdik. Bu bizim için hem mutluluk kaynağı oldu hem de manevi yönden çok katkısı oldu. Görev yaptığımız her yerde de Batmanlılara sonuna kadar kapımız açıktır” dedi.
“TANRISEVEN’İ VALİ OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ”
Geçtiğimiz yıllarda Alanya’da görev yaptığı dönemde ziyaret ettiğimiz Dr. Hasan Tanrıseven hemşehrilerine verdiği destekle de biliniyor. Gazetemiz Sahibi Nimet Dal ziyaretten dolayı Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ederek Batman’ın başarılı bürokratı olan Tanrıseven’i Vali olarak görmek istediklerini söyledi. Dr. Hasan Tanrıseven’in başarılı bir bürokrat olduğunu dile getiren Gazetemiz sahibi Nimet Dal Batmanlı Bürokratların başarılarıyla gurur duyduklarını belirti. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=