Lütfen bekleyin..



Araç Sahiplerinin Yeni Gözdesi Sonax

31 Ekim 2017, 15:59 - Okunma: 2426

Araç temizlik ve bakım kapsamında ilk profesyonel uygulama merkezi olan SONAX Profesyonel Araç Bakım Merkezi Batmanlıların ilgisini çekiyor. SONAX İşletme Müdürü Veysel Bağçı, Batman’da ilk profesyonel araç bakım merkezi oldukları için müşterilerine hizmet vermekten gurur duyduklarını söyledi.

İşletme Müdürü Veysel Bağçı ile yaptığımız röportaj şöyle “Öncelikle bu işyerini açmamızdaki sebep bölgemizde profesyonel araç bakım hizmeti veren bir merkezin olmaması ve bunun büyük bir eksiklik olduğunu düşünmemizden kaynaklanmaktadır. Üstlenmiş olduğumuz misyon, Batman iline ve çevre illere profesyonel anlamda araç bakımı hizmeti ve müşteri memnuniyeti sağlamaktır. 
Konuyla ilgili başımdan geçen bir olayı aktarmak isterim; geçmiş zaman diliminde aracımı bir oto yıkamaya bıraktım. Detaylı temizlik sonrası aracımı teslim aldıktan sonra aracın tüm arıza lambaları yanıyordu. Aracımı sanayiye götürmemin ardından sıvı teması sonucu aracın elektronik kartlarının yandığı ve ciddi bir masraf gerektiği bilgisine ulaştım. Tabii ki işlem sonrası mağduriyetimin giderileceği herhangi bir muhatap bulamadığım yetmezmiş gibi, ödemiş olduğunuz 200,00TL’yi size iade edelim bu konu burada kapansın gibi nahoş bir duruma maruz kaldım.
Genel anlamda aracımızı araç bakım merkezine veya araç yıkama merkezlerine teslim ettikten sonra yapılan işlem sonrası teslim alırken bazı sıkıntılar yaşamışızdır. Aracın bazı yerleri bakım esnasında zarar görmüş olabiliyor. Değeri yüksek araçlarda en ufak bir çizik, en ufak bir hata büyük maliyetlere yol açabiliyor. Bu konuda araçlarımıza gerekli hassasiyeti göstermeye çalışıyoruz. Müşterilerimiz araçlarını merkezimize teslim etmeye karar verdiği takdirde aracı istenilen adresten de alabiliyor veya merkezimize getirdikleri esnada kendilerinden bizzat teslim alabiliyoruz. Araçlar teslim alınırken detaylı bir şekilde kontrol edildikten sonra müşteri ve merkezimiz tarafından tutanak halinde imza altına alındıktan sonra teslim alınır ve araca yapılan işlemler sonrası yine kontroller yapıldıktan sonra müşteriye sorunsuz bir şekilde imza karşılığı teslim edilir. 


DİĞER MERKEZLERDEN FARKINIZ NEDİR?
Merkezimize başvuran müşterilerimizin araçlarına uygulayacağımız tüm ürünlerin lisanslı olmasıyla birlikte uygulama sonrası müşterilerimize vermiş olduğumuz garanti en önemli faktörlerden bir tanesidir. Ayrıca alanında uzman, sertifikalı ve deneyimli ekibimizin titiz çalışması diğer merkezler ile aramıza büyük bir fark yaratmaktadır.
ARAÇ KORUMA HAKKINDA BİLGİ VERİR MİSİNİZ?
Kullanılan araçların değerlerinin yüksek olması ve bölgemiz yollarının sıkıntılı olması nedeniyle dışarıdan gelecek çakıl, taş gibi araca zarar verecek cisimlere karşı araçların koruması lazım. Bu cisimlerin araç yüzeyiyle birebir temas etmesi sonucu araçların değeri düşüyor ve kullanıcı zarara uğramış oluyor. Bu tarz mağduriyetlerin yaşanmaması adına müşterilerimize birkaç önerimiz var; araç boya koruma, seramik kaplama veya şeffaf kaplama uygulaması. 
SERAMİK KAPLAMA NEDİR?
Çoğunlukla müşterilerimiz seramik kaplamanın ne olduğunun detaylı açıklamasını istemektedir. Şöyle ki; kullanmış olduğumuz SONAX ürünü ile araca esnek bir koruma tabakası oluşturuyoruz. Bu tabakayı SONAX CC36 seramik coating isimli ürünümüz ile uyguluyoruz. Araçlara uygulamış olduğumuz tüm ürünlerin uygulama yerine göre garanti süreleri değişiklik göstermektedir.
DETAYLI TEMİZLİKTE SİZİ DİĞER MERKEZLERDEN AYIRT EDEN ÖZELLİK NEDİR?
Merkezimizin müşterilerimize sunmuş olduğu hizmetler arasında VİP detaylı temizlik paketine dahil merkezimize bırakılmak istenen aracı adresten alıp adrese geri teslim şeklinde hizmetimiz mevcuttur. Bu hizmetimizle müşterilerimizin araçlarında ozon sterilizasyon ile araç içerisindeki sigara ve diğer kokuları yok ederek dezenfeksiyon işlemi sonrası gözle görülmeyen mikrop, mikroorganizmaları %99 oranında temizliyor ve aracın uzun süre kir almasının ve mikroorganizma üremesinin önüne geçiyoruz. VİP detaylı temizlik hizmetimiz ile standart araç yıkamaya ek olarak araç kumaşları ve deri koltukları ayrı ayrı özel ilaçlar ile temizlenmekte ayrıca araç jant temizliği özel solüsyonlar ile yapılmaktadır. Batman’lı kıymetli hemşehrilerimizi sağlıklarına ve araçlarına daha fazla özen göstermeleri adına merkezimize davet ediyoruz.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=