Lütfen bekleyin..



Ekmen Ailesinden Görkemli Düğün

31 Ekim 2017, 06:23 - Okunma: 9448

Batman ve Gercüş’ün önde gelen ve sevilen ailelerinden Hacı Hüseyin Ekmen’in oğlu, Akparti Batman eski Milletvekili Emin Ekmen ile Türkiye Eczacılar Birliği eski Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Faruk Ekmen’in kardeşi Avukat Yunus Ekmen hafta sonu düzenlenen görkemli düğün töreniyle Hamza Kurnaz’ın kızı Kevser Kurnaz’la Dünya evine girdi. Düğünde davetlileri Ekmen ailesinin ileri gelenleri kapıda karşıladı.

DÜĞÜNE HER KESİMDEN YOĞUN İLGİ
Salon Rezidansta yapılan düğüne yoğun ilgi olurken, Batman Eski Milletvekilleri Ahmet İnal, Afif Demirkıran, eski İl Başkanı Muzaffer Bağ, eski Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, Ekmen ailesini bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar. Düğüne Akparti İl Başkanı Murat Güneştekin, Hamidi ailesi adına eski Milletvekili Kutbettin Hamidi, İl Özel İdaresi Genel sekreteri Abdulkadir Özer, Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, Kültür Müdürü İhsan Aslanlı, Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Siyasi Parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, Kurum Müdürleri, İş adamları, Muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. Avukat Yunus Ekmen’i bu mutlu günde meslektaşlarıda yalnız bırakmadı. Çok sayıda hukukçu düğün törenine katıldı.


Eski Milletvekilleri, İl başkanları ve siyasi parti temsilcilerinin bir araya geldiği düğün renkli anlara sahne oldu. Mevlidi Şerif okutulan düğünde davetlilere yemek ikramında bulunuldu. İlahi ekibinin renk kattığı düğüne katılan misafirlere İmam Nevevi’nin 40 Hadis Kitabı hediye olarak verildi.


EKMEN AİLESİNDEN MİSAFİRLERE TEŞEKKÜR
Damat Yunus Ekmen düğünde masaları tek tek dolaşarak katılımlarından dolayı teşekkür etti. Düğüne ev sahipliği yapan Damadın ağabeyleri Batman Eski Milletvekili Emin Ekmen, Faruk Ekmen ve Nurullah Ekmen davetlilerle yakından ilgilendiler. 23. dönem Batman Milletvekili Emin Ekmen Gece geç saatlere kadar devam eden düğünde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti.
Batman Demokrat Gazetesi olarak Yunus/ Kevser Ekmen çiftini kutlar ömür boyu mutluluk dileriz.  
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=