Lütfen bekleyin..



CHP’de Hüseyin Yaşar Güven Tazeledi

29 Ekim 2017, 16:01 - Okunma: 2082

CHP KONGRESİNE PARTİNİN ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİ KATILDICumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Teşkilatı, Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Real Konak Otel’de gerçekleştirilen Kongreye Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ve Sezgin Tanrıkulu, PM Üyesi Yıldırım Kaya, Eski Devlet Bakanı Salih Sümer, İl, İlçe Başkanları katıldı.

 

TEK LİSTEYLE SEÇİME GİDİLDİ
Tek listeyle yapılan kongrede Hüseyin Yaşar, yeniden İl Başkanlığına seçildi. Kongrede Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Nuri Aku, Murat Alioğlu, Aydın Arslan, Ayhan Arslan ve Mahfuz Arslan ile birlikte 20 kişi seçildi. Disiplin Kuruluna ise Kemal Çakıcı, Medeni Çaktu, Sabri Demir, Agit Erdem ve Bünyamin Nayman ile birlikte 9 kişi seçildi. PM Üyesi Yıldırım Kaya, basın açıklamasını okuyarak “AKP, Kürt sorununu çözeceğini, barışı getireceğini söyleyerek tek başına iktidar oldu. Tüm Türkiye barışın geleceği günleri beklerken, seçilmiş milletvekillerini, belediye başkanlarını zindanlara attı. Biz tabela partisi değiliz. Diyarbakır’dan, Şanlıurfa’dan, Mardin’den, Van’dan, Batman’dan, Siirt’ten, Hakkâri’den Ankara’ya milletvekilleri göndermeliyiz. Ortadoğu’nun da Türkiye’nin de, Türklerin de, Kürlerin de kurtuluşu CHP iktidarı ile mümkündür” dedi. Parti Genel Başkan yardımcısı Gürsel Tekin’de Kongrede yaptığı konuşmada Hükümetin bölgeye yönelik icraatlarını eleştirdi. Tekin görevden alınan Bölge Belediye Başkanları üzerinden Hükümeti eleştirdi.
Kongre sonrasında İl Başkanı Hüseyin Yaşar misafirleri Haşlamacı Mehmet Ustada ağırlayarak Yemek verdi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=