Lütfen bekleyin..



Rektör Durmuş’tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

29 Ekim 2017, 15:42 - Okunma: 1236

Rektör Prof. Dr. Aydın DURMŞ’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama Mesajı yayımladı. Rektör Durmuş mesajında “Aziz milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde emperyalist güçlere karşı Vatanımızı korumak için başlattığı ve büyük fedakârlıklarla kazandığı Kurtuluş Savaşı’nın neticesinde kurulan Cumhuriyetimizin 94. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Aziz Milletimiz, bundan 94 yıl önce Vatanımızı elimizden almak ve Milletimizin geleceğine kast etmek isteyenleri, birlik ve beraberlik içinde yenilgiye uğratmıştır. Ancak geçen 94 senede ülkemizin bağımsızlığına ve milletimizin birliğine olan saldırılar hiç durmamıştır. Nitekim en son 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan hain darbe girişimi karşısında, milletimizin birlik ve beraberlik içinde yurdun her tarafında göstermiş olduğu direniş; Milletimizin yeni işgal girişimlerine karşı Kurtuluş Savaşı’ndaki kararlılıkla mücadele edeceğini, o gece tüm dünyaya göstermiştir.Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve ülkemize, milletimize hizmeti geçenleri rahmet, minnet ve şükranla anıyor,Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=