Lütfen bekleyin..



Güneştekin’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

29 Ekim 2017, 15:41 - Okunma: 1057

Ak Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, Cumhuriyet Bayramının 94. Yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı. Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yıldönümünü milletçe gurur ve kıvançla kutladıklarını belirten Başkan Güneştekin mesajında şunları kaydetti: “Tarihte olduğu gibi geride bıraktığımız günlerde de onurlu duruşuyla varlığına, istiklaline ve istikbaline sahip çıkan bu büyük millete karşı sadakatimiz bizim en vazgeçilmez düsturumuzdur” dedi.

Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek, gerektiğinde fedakârlıkta bulunmak, hepimizin müşterek vazifesi olduğunu vurgulayan Güneştekin, “Unutulmamalıdır ki her bir vatandaşımız, eşit haklara sahip, ortak bir geçmişi ve ortak bir geleceği paylaşan bu ülkenin evlatlarıdır. Bugün, bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltmeli, geçmişte olduğu gibi bugün de tek yürek olmalıyız. Böylece kardeş kavgası çıkarmak için çaba içinde olan şer odaklarına da bir kere daha en güzel cevabı vermiş olacağız.  Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, İstiklal Savaşı’nda, 15 Temmuz’da ve terörle mücadelede ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin birliği ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum" ifadelerini kullandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=