Lütfen bekleyin..



Bel Fıtığı Ameliyatı için Destek Bekliyor!

25 Ekim 2017, 17:42 - Okunma: 1612

İlimiz Güneykent Mahallesi 3114 sokak No: 9’da ikamet eden 39 yaşındaki Mehmet Şirin Kartal 12 yıldır Bel fıtığından yaşadığı sıkıntılar nedeniyle ne iş yapabiliyor, nede yataktan kalkabiliyor.

Yakınlarının yardımıyla ve değnekler yardımıyla ayağa kalkabilen Kartal 2005 yılında olduğu bel fıtığı ameliyatından sonra hayatı kabusa döndü. Bir türlü iyileşemeyen Kartal zaman geçtikten sonra ayağa kalmaz oldu. Hastalığı nedeniyle işini de kaybeden Mehmet Şirin Kartal İstanbul’da Bel fıtığı ameliyatı olması için maddi desteğe ihtiyacının olduğunu belirtti. Kirada oturan ve 4 çocuk okuttuğunu belirten Mehmet Şirin Kartal güçlükle geçimini sağladığını ancak tedavi olarak tekrar iş yapabilmek için maddi olanaklarının yetersiz olduğunu açıkladı. Bel fıtığı tedavisinin İstanbul’da Ataköy Hastanesinde olması gerektiğini belirten Kartal Hayırseverlerden destek bekliyor. 
10 yıldır çalışamayan mağdur vatandaş tedavisinin olması durumunda yeniden çalışıp ailesine bakmaya devam edeceğini söyledi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=